Programma Zaterdag 23 Augustus 2014

 

Zaterdagochtend 23 augustus

 

De klassieker van het feest; de optocht met versierde wagens. Opstellen voor de optocht om 9.30 uur op het terrein bij café “ Het Vergulde Ros “ te Halfweg. Indien U later komt kan dit de jurering nadelig beïnvloeden. Opgave vindt plaats op het terrein.

U kunt Uw auto gratis parkeren op het terrein nabij  “ Het Vergulde Ros “.  Wij verzoeken U dringend van deze gelegenheid gebruik te maken, opdat het doorgaande verkeer geen onnodige hinder ondervindt.

 

De versierde wagens, auto’s , groepen , enz. worden ook tijdens de optocht door de jury beoordeeld. Uiteraard krijgt het publiek ook een stem in het geheel door een publiekswinnaar aan te kunnen wijzen. Hiervoor worden bonnetjes uitgegeven op het terrein en er staat een pul waarin men deze bonnen kan deponeren. De wisselbeker is in handen van

de groep met bestuurder Geert-Jan Lubberink.DSCF6174

 

 

 

De rijroute is als volgt;

Lankhorst/Halfweg, Heerenweg, linksaf Poortsteeg, rechtsaf Kerkweg, plaspauze, linksaf Heerenweg, rechtsaf Bakkerslaan, linksaf Poeleweg, linksaf van Wijngaardenstraat, linksaf Kamperfoeliestraat, rechtsaf Bakkerslaan, rechtsaf Dennenlaan, linksaf Larixlaan, rechtsaf Heerenweg, rechtsaf Sparrenlaan, rechtdoor Hakkertstraat rechtsaf, oversteken Jan Toetlaan, rechtsaf Eleveldstraat, rechtsaf Jan Toetlaan, rechtsaf Sparren-laan (2x), rechtsaf v Wijngaardenstraat, rechtsaf Elias Prieshof, rechtsaf v Wijngaardenstraat, rechtsaf Heerenweg, rechtsaf Koedrift, oversteken Callenfelsweg, linksaf Poeleweg, langs de Ywehof, rechtsaf Heerenweg, feestterrein. 

Bestuurders dienen ervoor te zorgen dat in een ononderbroken rij gereden wordt, zodat de optocht als één geheel voorbij rijdt.

 

Op de Kerkweg wordt weer een “sanitaire stop” ingelast.

Dat is ook de plaats om eventueel consumpties aan te reiken. Met klem wordt aan iedereen gevraagd om niet op andere plaatsen te stoppen.

 

Kinderen die individueel of als groep meedoen dienen zelf voor vervoer te zorgen naar en van Halfweg. Aansluitend vindt op het feestterrein aan de Heerenweg de prijsuitreiking plaats en het uitdelen van de zweefbonnen voor de basisschoolkinderen.

 

Aanvang: 9.30 uur                               Einde:   12.30 uur

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

Zaterdagavond 23 augustus

 

        NIGHT OF   “DE RIEVERST”

 Op deze feestelijke jubileum avond zal Koninklijke Muziek Vereniging Apollo voor u optreden, samen met lokaal muzikaal talent.

Enkele namen zijn;

Jasper Klomp,Johan van der Veldt, Roel van Bezoen ,Sabine Klomp, Ruud Fieten &Rob Zandgrond

Deze talenten zingen een mix van bekende melodieën en pop evergreens met veel enthousiasme begeleidt door Apollo.

Na afloop van het programma neemt de band XclusiveXL de rest van de avond voor haar rekening en met deze 10 gedreven muzikanten moet dit wel een spetterend geheel worden.

xclusive

 

 

Tent open:      20.00 uur

Aanvang:        20.15 uur       basisschoolkinderen  € 3,-  per persoon

ENTREE,

leden:                          € 7,50  p. persoon   (op vertoon ledenkaart)

niet leden:                 € 12,50 p. persoon

(Denk aan uw  legitimatiebewijs en gepast geld !!)