Programma zaterdag 24 augustus 2019

Zaterdagochtend

Niet weg te denken uit ons feest; de optocht van versierde wagens.

DSCF6128

Opstellen zoals altijd om 9.30 uur op het terrein “Halfweg”bij het Vergulde Ros

Indien u later komt kan dit de jurering nadelig beïnvloeden. Opgave vind plaats op het terrein!!

De versierde wagens, auto’s , groepen , enz. worden ook tijdens de optocht door de jury beoordeeld. Uiteraard krijgt het publiek ook een stem in het geheel door een publiekswinnaar aan te kunnen wijzen. Hiervoor worden bonnetjes uitgegeven op het terrein en er staat een pul waarin men deze bonnen kan deponeren.

U kunt Uw auto gratis parkeren op het terrein nabij  “ Het Vergulde Ros “.  Wij verzoeken U dringend van deze gelegenheid gebruik te maken, opdat het doorgaande verkeer geen onnodige hinder ondervindt.

De rijroute is als volgt;

Lankhorst/Halfweg, Heerenweg, linksaf Poortsteeg, rechtsaf Kerkweg, plaspauze, linksaf Heerenweg, rechtsaf Bakkerslaan, linksaf Poeleweg, linksaf van Wijngaardenstraat, linksaf Kamperfoeliestraat, rechtsaf Bakkerslaan, rechtsaf Dennenlaan, linksaf Larixlaan, rechtsaf Heerenweg, rechtsaf Sparrenlaan, rechtdoor Hakkertstraat rechtsaf, oversteken Jan Toetlaan, rechtsaf Eleveldstraat, rechtsaf Jan Toetlaan, rechtsaf Sparren-laan (2x), rechtsaf v Wijngaardenstraat, rechtsaf Elias Prieshof, rechtsaf v Wijngaardenstraat, rechtsaf Heerenweg, rechtsaf Koedrift, oversteken Callenfelsweg, linksaf Poeleweg, langs de Ywehof, rechtsaf Heerenweg, feestterrein. 

Bestuurders dienen ervoor te zorgen dat in een ononderbroken rij gereden wordt, zodat de optocht als één geheel voorbij rijdt.

Op de Kerkweg wordt weer een “sanitaire stop” ingelast.

Dat is ook de plaats om eventueel consumpties aan te reiken. Met klem wordt aan iedereen gevraagd om niet op andere plaatsen te stoppen.

Kinderen die individueel of als groep meedoen dienen zelf voor vervoer te zorgen naar en van Halfweg. Na de optocht moeten de wagens geparkeerd worden op het terrein naast de tent met de muziek uit. De prijsuitreiking vind plaatst in de tent met een optreden van een special guest. Aansluitend worden de zweefbonnen voor de basisschoolkinderen uitgedeeld.

Na afloop muziek door Alfred Paarhuis.

Aanvang: 9.30 uur                               Einde:   15.00 uur

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Afbeeldingsresultaat voor swingo bingo
Swing is een swingende bingo met echt mooie prijzen. Denk aan een geldboom of diner bon. De hoofdprijs houden wij nog even geheim

De Swingende avond woord doorgezet door de superband “De Wethouders”

S

Tent open om 20.00 uur            Aanvang 20.15 uur                                               Einde muziek 0.100 uur

Entree basisschool kinderen  € 3.- per persoon

Leden tot 20.30 uur                   € 5.- per persoon

              na 20.30 uur                   € 7.50 per persoon ( op vertoon van ledenkaart)

Niet Leden                                     € 15.00 per persoon

DENK AAN UW LEGITIMATIE

—————————————————————————————————————————————————————————————————————-

EINDTIJD  Muziek    01.00 uur

TERREIN LEEG            02.00 uur

Wij vragen uw begrip en medewerking