Uitslag spelletjes middag

Op deze familiedag kon er ’s middags weer meegedaan worden met diverse spelletjes. Om 14.00 uur werd afgetrapt. Enthousiast werd er gestreden met klobbedobbelsteen gooien, bierpulschuiven, kruiwagenrace, ring gooien, boerengolf en weegschaalknijpen. Er werd onderscheid gemaakt tussen basisschoolkinderen en volwassenen of dames en heren.

Uitslag spelletjes

Bierpulschuiven Basisschoolkinderen Volwassenen
1e prijs Sophie Sanders Sander Arends
2e prijs Roos Bosch Ageeth
Klobbedobbelsteen gooien    
1e prijs Roos Bosch Henri Haasjes
2e prijs   Werner Bomert
Boerengolf    
1e prijs Ninthe Donker Harrie Hakker
2e prijs   Seye Oostra
Ring gooien    
1e prijs   Elke Fransen
2e prijs   Roelie Mennink
3e prijs   Tieme Klomp
Kruiwagenrace Heren Dames
1e prijs Werner Bomert Ine Donker
2e prijs Henri Haasjes Sophie Sanders
Weegschaal knijpen    
1e prijs Harry Akker Noa Gruppen
2e prijs Bert Donker Elke Fransen

Ook was er aan de kleintjes gedacht. Zij konden geschminkt worden bij tevens de ballonvouwer, springen op het springkussen en dansen tijdens de mini-disco. Verder was ook nog de Grandprix van Oostenrijk op een groot scherm te volgen in de tent.

Daarna werd het Rieversterfeest 2022 feestelijk afgesloten door de topband KaramBAM. Met de klanken van  lekkere muziek buiten genieten van elkaars gezelschap en/of toch nog 1 keer lekker de voetjes van de vloer voor een gezellige afsluiting van het Rieverster feest 2022.  Het zingen van het Rieverster volkslied gaf aan dat er echt een einde was gekomen aan het Rieversterfeest.

Als bestuur kunnen we terugkijken op een geslaagd feest. Zo’n feest is alleen mogelijk door de geweldige inzet van alle dorpsgenoten. Langs deze weg willen wij een ieder die meehelpt bij de organisatie van het feest en meedoet aan de activiteiten weer van harte bedanken voor hun bijdrage!